Logo

Nieuwe website of webshop Leasen?

Geef uw imago een boost met een gebruiksvriendelijke BREEX website en betaal per maand

Vraag uw adviesgesprek aan

Uw bedrijfsverhaal in beeld

De websites van BREEX Salesmakers zijn een samenspel van krachtige beelden, duidelijke taal en origineel design. Ons gedreven team weet exact hoe het op de sterke punten van uw firma moet inspelen. We passen uw site bovendien aan diverse schermen aan (bv. pc, mobiel & tablet) en beveiligen alle inhoud. Zo bent u zeker van online kwaliteit waarmee u uw klanten moeiteloos kan overtuigen.

Laagdrempelig leasecontract zonder hoge investering!

De voordelen voor uw onderneming

Maandelijkse afbetaling dus zonder grote investering

Betere vind- en zichtbaarheid

Meer bereik
dus meer verkoop

Uitstekende klantenservice

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Software & hardware

Onze pakketten omvatten niet enkel uw website of webshop, maar ook hardware om een lokale back-up van uw website en documenten te maken

Overname van huidig contract

In vele gevallen, kunnen wij uw huidige contract overzetten naar een BREEX Samenwerking. Contacteer onze medewerkers voor een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

Onderhoud & aanpassingen

Wij onderhouden uw website gedurende de volledige overeenkomst en passen wij die aan naar wens met tekst, afbeeldingen of tijdelijke acties. Eén keer per maand kan u die aanpassingen aanvragen. Die frequentie kan u nog opschalen als u dat wenst.

Overtuigende & foutloze teksten

Onze copywriters frissen uw teksten op en selecteren de juiste trefwoorden om uw bedrijf in de kijker te zetten. Ze brengen een duidelijke boodschap over die een breed publiek aanspreekt. De copywritingservice zit in alle BREEX Salesmakers-pakketten inbegrepen.

Inclusief vertaaldienst

Onze basispakketten zijn beschikbaar in het Nederlands of in het Frans. Daarnaast kunnen wij ook andere talen aanbieden zoals: Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Pools, en meer.

(Re)branding

Aan creatieve designers bij BREEX Salesmakers geen gebrek. Ons team ontwerpt zowel online als offline grafisch materiaal dat uw bedrijfsverhaal vertelt. Denk daarbij aan logo’s, banners, visitekaartjes en wagenbestickering.