Logo

PRINTERS

Op maat van uw onderneming. Digitaliseer slim, met BREEX en Konica Minolta

Scan en print slimmer

Wij voorzien de nodige apparatuur om uw facturen, kassabonnen, bestelbonnen en andere documenten te digitaliseren en aan uw software te koppelen. Zo garanderen wij u een goede kwaliteit en continuïteit van uw administratie. Als officiële Konica Minolta-partner bieden wij kwaliteitsvolle toestellen aan die uw administratie extra vlot doen verlopen. Die staan tot uw beschikking voor alle mogelijke taken, zowel zakelijk als privé.

BREEX Konica Minolta Partnership

Support en begeleiding van a tot z

Zowel kopen als leasen

Heeft u het gevoel dat uw all-in-one printer leasen veel duurder uitvalt dan u had verwacht? En gaat dat ook op voor die dure toners of cartridges? Boek een adviesgesprek en ontdek hoeveel u kan besparen!

Inhouse Support

Uw printer opnieuw aansluiten na een verhuizing of hulp bij een technische onderbreking? Onze inhouse technici en support agents staan klaar om u ter plaatse of op afstand bij te staan!

Ons aanbod

Als officiële Konica Minolta partner bieden wij kwalitatieve toestellen aan die uw administratie naar een hoger niveau tillen. De printers van Konica Minolta staan garant voor een gebruiksvriendelijke interface, de modernste technologieën en hoge beveiliging. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment.

Full service onderhouds-overeenkomst

Wij voorzien alle nodige installaties, service en onderhoud. Door met een prijs per afdruk te werken, bespaart u heel wat aan inkt en printen. De toners worden automatisch besteld door uw toestel en geleverd via Bpost. U hoeft de toners niet apart te betalen. 

Vraag een offerte aan

Wij contacteren u voor een vrijblijvende kennismaking en stellen een gedetailleerde offerte op!