Logo

BreexWorks voor de Bouw

Eenvoudig en Efficiënt beheren van jouw klussen en projecten

Het pakket voor projectbeheer en werkvoorbereiding

BreexWorks, is speciaal ontworpen om het beheer van kleine aannemers, klusbedrijven en interieurbouwers zo makkelijk mogelijk te maken. We begrijpen dat je misschien denkt dat zo’n uitgebreid systeem ingewikkeld is? Geen zorgen! Of je nu een zzp’er bent of deel uitmaakt van een team tot  circa 10 medewerkers, BreexWorks is gemaakt met eenvoud in gedachten. We hebben alles ontworpen om simpel en gebruiksvriendelijk te zijn, zodat jij en je team zonder hoofdbrekens aan de slag kunnen. Van calculatie tot dagelijkse taken, elk aspect van onze software biedt de tools die je nodig hebt om je bedrijf soepel en zonder complicaties te laten lopen.

administratiebeheer
mobiel factureren

Van Caclulatie tot en met en Offerte in enkele stappen

De CALCULATIE tool van BreexWorks maakt het mogelijk om moeiteloos en precies te calculeren – van arbeidsuren tot materialen en overige kostenposten. 

Een niet nauwkeurige calculatie leidt niet alleen tot mogelijk hogere kosten voor de klant dan initieel berekend, maar ook tot onzekerheid over je eigen winst na afloop van het project. Verfijn je calculatie- en offerteproces met BreexWorks. Onze geïntegreerde calculatiesoftware maakt digitaal calculeren en offreren eenvoudig, en dient als de perfecte vervanging voor het arbeidsintensieve proces van knippen en plakken uit oude calculaties. BreexWorks biedt diverse methoden om een calculatie op te stellen, specifiek afgestemd op de behoeften van kleine aannemers, klusbedrijven en interieurbouwers. Ontdek hoe onze software jouw werk kan vereenvoudigen.

Maak een afspraak

Wij contacteren u voor een vrijblijvende kennismaking en stellen een gedetailleerde offerte op!

Bespaar tijd en geld

Met BreexWorks kun je gemiddeld 50% van je tijd besparen op kantoorwerkzaamheden. Dit betekent meer tijd voor het werk waar je goed in bent en minder tijd achter de computer.

Sneller calculeren

Ons systeem helpt je met het snel en nauwkeurig berekenen van kosten.

Strakke, Professionele Offertes

Zet je calculatie eenvoudig om naar een begrijpelijke en overzichtelijke offerte.

Meer project overzicht

Altijd een helder zicht op de voortgang van je projecten.

Eenvoudig nacalculeren

Begrijp snel je projectmarges en verbeter waar nodig.

Werk slimmer

Ontdek hoe je meer tijd, structuur, en inzicht in je werk en dat van je medewerkers kunt brengen met BreexWorks. Het is tijd om de volgende stap te zetten en te zien wat onze software voor jou en je bedrijf kan doen.

Wij nodigen je uit om geheel vrijblijvend een demo aan te vragen. Ervaar zelf hoe BreexWorks jouw dagelijkse werkzaamheden kan vereenvoudigen.

Onze gratis demo laat je zien hoe gebruiksvriendelijk onze software is. Je zult ontdekken hoe je tijd kunt besparen dankzij onze slimme automatiseringsfuncties.  

Neem de stap vandaag nog en zie hoe BreexWorks het verschil kan maken voor jou en je bedrijf.

Eenvoudig factureren

Facturen worden naadloos en automatisch samengesteld direct vanuit de caclulatie of werkbonnen, inclusief alle extra werkzaamheden / meerwerk.

Digitale werkbon

De digitale werkbon vormt een belangrijk onderdeel van BreexWorks, waar medewerkers niet alleen uren en meerwerk kunnen registreren, maar ook gebruik van materiaal en materieel.

Overal beschikbaar

Op pc, tablet of smartphone: uw gegevens zijn overal raadpleegbaar én u loopt geen risico om ze te verliezen.

Planning en taken

De planningsmodule van BreexWorks maakt het mogelijk om eenvoudig alle werkzaamheden te plannen. Zodra een project is goedgekeurd, kun je het moeiteloos inplannen, of dit nu als een concept of als een definitieve planning is.

Extra's

Gratis advies gesprek op locatie

Om te bekijken of BeexWorks aansluit bij jou bedrijf, komen we langs voor een adviesgesprek . Dit gesprek is helemaal gratis en biedt ons de mogelijkheid om het programma te laten zien. 

Geen initiele investering nodig

Begin met BreexWorks zonder voorafgaande kosten. We maken het eenvoudig om te beginnen zonder dat je direct hoeft te investeren in nieuwe software, hardware of opleiding.

Persoonlijke training en installatie op locatie

Om ervoor te zorgen dat jij en je team het maximale uit BreexWorks halen, bieden we persoonlijke training en installatie bij jou op locatie. Zo zorgen we ervoor dat je vanaf dag 1 met het programma aan de slag kan. 

Volledige ondersteuning

Bij BreexWorks sta je er nooit alleen voor. Ons team van deskundige medewerkers staat klaar om je bij elke vraag te helpen, van technische vragen tot advies. Wij helpen je graag verder.

Benieuwd hoe het werkt?

We komen vrijblijvend bij je langs op een moment dat het jou uitkomt! Vul onderstaand je gegevens in en wij nemen contact met je op.