Logo

BreexWorks voor de Bouw

Eenvoudig en efficiënt beheren van jouw projecten

Het pakket voor Projectbeheer en Werkvoorbereiding

BreexWorks maakt het beheer van kleine aannemers en klusbedrijven eenvoudiger dan ooit. Twijfel je of zo’n systeem te complex is? Maak je geen zorgen! BreexWorks is perfect voor zzp’ers en teams tot 10 medewerkers en focust op gebruiksgemak. Onze software helpt je van calculatie tot werkbonnen en planning alles efficiënt te regelen, zodat je bedrijf zonder gedoe draait.

mobiel factureren

Van Calculatie tot en met en Offerte in enkele stappen

De CALCULATIE tool van BreexWorks maakt het mogelijk om moeiteloos en precies te calculeren – van arbeidsuren tot materialen en overige kostenposten. 

Een onnauwkeurige calculatie kan leiden tot onverwachte hogere kosten en onzekerheid over je winst. Verbeter je calculatie- en offerteproces met BreexWorks. Onze software voor digitale calculaties en offertes vervangt het tijdrovende knip-en-plakwerk. BreexWorks biedt maatoplossingen voor de specifieke behoeften van aannemers en klusbedrijven. Ervaar zelf hoe onze software je werk vereenvoudigt.

Even kort bellen?

Wij leggen je binnen 10 minuten uit wat de mogelijkheden en kosten zijn. 

Bespaar tijd en geld

BreexWorks bespaart je gemiddeld 50% van je tijd op kantoorwerkzaamheden. Zo kun je meer tijd besteden aan je vak en minder aan administratie.

Sneller calculeren

Ons systeem helpt je met het snel en nauwkeurig berekenen van kosten.

Strakke, professionele offertes

Zet je calculatie eenvoudig om naar een begrijpelijke en overzichtelijke offerte.

Meer project overzicht

Altijd een helder zicht op de voortgang van je projecten.

Eenvoudig nacalculeren

Begrijp snel je projectmarges en verbeter waar nodig.

Werk slimmer

Ontdek hoe BreexWorks meer tijd, structuur en inzicht in je werk en dat van je medewerkers brengt. Zet nu de volgende stap en ontdek de mogelijkheden van onze software voor jouw bedrijf. Laat ons je even bellen en ervaar hoe BreexWorks je dagelijkse werkzaamheden vereenvoudigt.

Daarna kunnen we een gratis demo inplannen waarin we laten zien hoe BreexWorks werkt en hoe het jouw dagelijkse werkzaamheden kan vereenvoudigen.

Neem vandaag nog de stap en ontdek het verschil dat BreexWorks kan maken voor jou en je bedrijf.

 
 

Eenvoudig factureren

Facturen worden naadloos en automatisch samengesteld direct vanuit de caclulatie of werkbonnen, inclusief alle extra werkzaamheden / meerwerk.

Digitale werkbon

De digitale werkbon vormt een belangrijk onderdeel van BreexWorks, waar medewerkers niet alleen uren en meerwerk kunnen registreren, maar ook gebruik van materiaal en materieel.

Overal beschikbaar

Op pc, tablet of smartphone: uw gegevens zijn overal raadpleegbaar én u loopt geen risico om ze te verliezen.

Planning en taken

De planningsmodule van BreexWorks maakt het mogelijk om eenvoudig alle werkzaamheden te plannen. Zodra een project is goedgekeurd, kun je het moeiteloos inplannen, of dit nu als een concept of als een definitieve planning is.

Extra's

Gratis advies gesprek op locatie

Om te bekijken of BeexWorks aansluit bij jou bedrijf, komen we langs voor een adviesgesprek . Dit gesprek is helemaal gratis en biedt ons de mogelijkheid om het programma te laten zien. 

Geen initiele investering nodig

Begin met BreexWorks zonder voorafgaande kosten. We maken het eenvoudig om te beginnen zonder dat je direct hoeft te investeren in nieuwe software, hardware of opleiding.

Persoonlijke training en installatie op locatie

Om ervoor te zorgen dat jij en je team het maximale uit BreexWorks halen, bieden we persoonlijke training en installatie bij jou op locatie. Zo zorgen we ervoor dat je vanaf dag 1 met het programma aan de slag kan. 

Volledige ondersteuning

Bij BreexWorks sta je er nooit alleen voor. Ons team van deskundige medewerkers staat klaar om je bij elke vraag te helpen, van technische vragen tot advies. Wij helpen je graag verder.

Even kort bellen?

Wij leggen je binnen 10 minuten uit wat de mogelijkheden en kosten zijn.